1. Креирајте корисничка сметка

Првото нешто што треба да направите е да креирате своја корисничка сметка која ќе ви овозможи да објавувате реклами и подобра комуникација со нашите членови.

2. Објавете оглас

Откако ќе завршите со креирање на Вашата корисничка сметка, ќе може да објавувате огласи, односно да продавате или купувате работи или услуги на сите наши членови

3. Започнете да заработувате

Сега седнете, опуштете се и почекајте потенцијалните купувачи да ве контактираат во врска со стоките и/или услугите што ги нудите и започнете да заработувате пари и да воспоставувате контакт со нашите членови