we4home.mk/property/kuka-strumica-distribucija/

Се издава деловен простор во населба 8ми Ноември познаиот магацин Ваго, објектот располага со 3 магацински простори и 4 канцеларии со вкупна квадратура од 720м2.

Просторот има можност за повеке намени, располага со голем паркинг и лесен пристап.Магацинскиот простор исто така има и две големи комори, една за одржување, друга за замрзнување, додека канцелариите се уредени и располагаат со кујна тоалет и 4 канцеларии.