Продавам нов, не користен и не отпакован електричен тротинет Xiaomi Mi Electric Essential, комплет со полнач, упатство за употреба и гаранција 12 месеци.

Батерија 5100 mAh

Висина 108 цм

Контакт: 076 869 428