Се продава Ford Ranger 2.0L Bi-Turbo 210hp

Без замена

Поминати 13.000 км

Моќ на влечност до 3,500 килограми

17-инчни тркала

Хромирана решетка

Хромиран челичен браник

Двоен TFT-екран

Странични ретровизори со склопување

Клима-уред со двозонска електронска автоматска контрола на температурата (DEATC)

Кожни седишта со греачи

Помош за паркирање (HD Камера)

Предни и задни теписонски патосници

Електрично приспособливо возачко седиште во осум насоки со лумбална поддршка

Допирен екран од 8 инчи, Ford SYNC 3 со говорна контрола + Bluetooth, USB, Apple CarPlay, Android Auto, Applink и Emergency Assistance