Се продава HP DesignJet T795 со 6 бои cyan, gray, magenta, matte black, photo black, yellow, погоден за принт на фотографии и уметнички слики, 2400 x 1200 optimized dpi резолуција. 16 GB меморија, и опција за хард диск , wifi конекцијамоментално со наливни кертриџи на дотур, компатибилни кертриџи се продаваат www.apollo.mk , можете да ги најдите на https://www.mojtoner.mk за околу 1200 ден