Издавам деловен канцелариски простор 113м2 во мала деловна зграда во близина на Католичка Црква, Црногорска амбасада и СТАР кафе со сопствен заграден паркинг.

Просторот има употребна дозвола, односно заведен e како деловен во имотниот лист. Просторот е на 1 кат има 5 канцеларии , засебна просторија-кујна,помошна просторија-остава,  купатило , 3 балкона и два влеза (ориентацијата е исток , југ и запад ).Сите канцеларии се климатизирани , имаат инсталирана компјутерска и телефонска мрежа и оптички кабел на Македонски Телеком.Греењето е на струја со клими и панели. Зградата е на главна улица, на крстосница, има одличен простор за внатрешна и надворешна реклама, има сопствен заграден паркинг за 2 возила, централен аларм и 24/7 договор со фирма за обезбедување .Околу објектот е паркинг на ПОЦ .Ако имате потреба од дополнителен простор постои можност за изнајмување на подрумски простории во склоп на истиот објект.Просторот досега се користел како Консултантска фирма, Преставништво на странска фирма, ИТ фирма, Проектантско-изведбена фирма, Едукативен Центар за возрасни и деца и 24/7 Кол Центар .Соработувам со агенции, ја прифаќам агенциската провизија.Контакт телефон 070474863

Ориентацијата е кон исток , југ и запад .

Канцеларија 1 – исток

Канцеларија 2 со балкон- запад

Канцеларија 3 со балкон- исток

Канцеларија 4 исток

Канцеларија 5 со балкон- југ и запад

Засебна просторија кујна со прозор – запад

Купатило со прозор – југ

READY TO MOVE IN.Office space for rent, near by the Catholic church, Embassy of Montenegro and STAR cafe, 10 minutes by foot to the center .Office space ,113 m2, is without furniture, in small office building and has occupancy permit. It is on the first floor with 5 offices, 3 balconies, kitchen and bathroom. It has 2 entrances. All the offices are with air conditioners, computer and telephone network. The heating is on air conditioners and panels. The building is on the main street, it has great place for outside ad inside commercial, private parking place for 2 cars , alarm on central door and agreement with the security agency.This space is suitable for all purposes .

Contact: +38970474863