Издавам наместен стан во Аеродром, 50м2, на високо приземје, во зграда на 3 ката, без лифт.Станот има антре, дневна соба, спална, кујна, купатило и засебен тоалет. Ориентацијата е југоисток , северозапад.Зградата е во близина на поранешен McDonald’s на Аеродром, веднаш до парковско зеленило, детска градинка и основно училиште.Контакт телефон 076243722