ШИФРА 5950

Импулс недвижности издава  извонреден стан кој нуди модерни и раскошни простории, лоциран во Карпош 2.

✔ 165м2, 3 соби

✔Отворен дневен простор

✔2 спални кои поседуваат соптвена бања

✔ Мала остава која е опремена

✔ Балкон✔ Комплетно опремен

✔ Распределен паркинг за 2 возила

✔ цена 1 500еур + режиски трошоци

☎️ Марија 070 274 423

Импулс агенција за недвижности