Како да го продуховите својот живот?!

Пакет од две книги:

  1. „Сам во партнерство и брак? Сам во староста? Живот во единство! Ти не си сам – БОГ е со тебе.“
  2. „Татковите зборови исто така и за тебе – зборови на Вечниот Татко до Своето дете“

Упатување за сите луѓе кон патот што води до еден свесен живот во Бога.

И други книги на попуст!

Видете ги сите на: www.izdatelstvo-gabriele.com

Инфо и нарачки: 071/217-477

или во Мултимедијалниот центар

бул. Јане Сандански 118, лок2, Аеродром, секој петок од 17-20 часот

E-mail: [email protected]