За љубителите на веганската и вегетаријанската исхрана!

Пакет од 3 книги:

                                       1. „Вегетаријански јади – месо заборави“

– Научните факти потврдуваат: Вегетаријанците живеат поздраво.

2. „Вегански готвач“

– Со радост во кујната и љубов кон животните

3. „Великаните на човештвото за животните“

– Брошура со вдахновувачки цитати

И други книги со попуст погледнете на:
www.izdatelstvo-gabriele.com

Инфо и нарачки: 071/217-477

или во Мултимедијалниот центар,

бул. Јане Сандански 118, влез 2, лок. 2, Аеродром, секој петок од 17-20 часот

E-mail: [email protected]