Се продава нов стан во градба од 94м2 на 1. кат со лифт и сопствено греење на сплит систем. Станот има две пални и два тоалета се наоѓа на ул. Славејко Арсов. Можност за вселување од март 2023 година. Цена: 1.650 евра/м2.