Се продава стан, не вселуван, во нов објект во Центар на Јужен Булевар.

Станот е 60м2 и располага со две спални соби на 5ти кат од 9.

Греењето е со сопствено парно на струја.

Цена: 85 000 евра

За дополнителни информации контактирајте не на: 071 643 702 – Александар