Панамерата 2011 година и во одлична состојба како нова…

Централна Брава

Алуминиумски Бандажи 20ki

Електрични Прозори

Електрични Ретровизори

Ел. Склопливи Ретровизори

Електрика на Седишта

КОЛОР Борд Компјутер

Кожен Волан

Команди на Волан

CRUISE ControlF1 Shift – Типтроник

Навигационен Систем

ЧЕТИРИЗОНСКИ Климатроник

Греачи на предни и задни Седишта

Ладење на седишта

Прилагодлива Суспензија

Паркинг Сензори

Park ASSIST

Спортски Седишта

Кожен Ентериер

Сончев Кров

Сензори за Дожд

LED Пакет

START-STOP Систем

HILL-HOLD Assist

Меморија на Седишта

Мерач на Притисок во Гуми

BOSSE SOUND SYSTEM

PORSCHE ТелефонАктивен спојлеритнм

Беспрекорна состојба,без никакви забелешки.

Цена : 48.000€

Телефон: 070/323-244