ШИФРА 5912

Импулс недвижности издава Деловен Простор на атрактивна локација- Плоштад,спроти Хотел Мериот.

– 240м2, – две нивоа

– прво ниво-120м2

– второ ниво-120м2

– купатило

– цена 15еур м2 + режиски трошоци

☎️ Марија 070 274 423

Импулс агенција за недвижности