СЕ ИЗДАВА ГАРСОЊЕРА ВО КОЗЛЕ ВО КУЌА НА ПРВ СПРАТ. ИМА ТЕРАСА И  Е СО ПОСЕБЕН ВЛЕЗ. ПОГОДНА Е ЗА ЕДНО ЛИЦЕ. ЗА ПОДОЛГ ПЕРИОД. КОНТАКТ ДО 20 ЧАСОТ. ТЕЛ. 075519327 И 078618450.