Се издава НОВ стан на одлична локација во нова населба Александрија, зграда Атриа во населба Влае.
Станот е 78м2 со тераса и приватен паркинг во подземна гаража.

Целосно опремена кујна, дневна и 2 WC + две спални соби не опремени

За повеќе инфо на број:

072204508 – Љупчо

070913663 – Ивона