ШИФРА 5947

Импулс недвижности издава сосема нов стан со една спална и сопствен паркинг на одлична локација на само 5 минути од Центар.

✔ 50м2, 2 соби (дневна, спална)

✔ бања + тераса

✔ 4-ти кат со лифт

✔ Подно греење

✔ Празен

✔ Паркинг место

✔ цена 300еур + режиски трошоци

☎️ Марија 070 274 423

Импулс агенција за недвижности