🏢 Се издава 3 собен стан (75м2)

📍 Карпош 4, во близина на Сити мол, Систина и техничките факултети

✅ Комплетно реновиран, нов мебел

🔥 Греење на струја (панели) + клима уред

🔇 Мирно и безбедно место, во близина основно училиште, градинка и технички факултети

🚘 Бесплатен паркинг

🤏 Ниски режиски трошоци

⏳ ВСЕЛИВ ЗА ЖИВЕЕЊЕ ОД 1ви ОКТОМВРИ

💵 Цена по договор (со потпишување договор)

* Дополнително станот располага со брачен лежај кој е нов и го нема на сликите, а се наоѓа во собата кај црвените гарнитури