ШИФРА 5908

Импулс недвижности издава три идентични,поединечни канцеларии со посебен влез и секоја на различен кат од Станбена куќа.Дебар Маало, до Министерство за кулура

– 1 ви кат- 30м2,2 соби + купатило

– 2 ри кат- 30м2 2 соби + купатило

– 3 ти кат- 30м2 2 соби + купатило

– секоја по 250 еур+ режиски трошкови

☎️ Марија 070 274 423

Импулс агенција за недвижности