Се изнајмува стан во строг Центар, веднаш до гимназијата Јосип Броз Тито на 4ти кат со два лифта.

Станот е 68м2 со една спална соба и затворена тераса.

Се изнајмува наместен.

Цена: 300 евра/месечно

Постои можност да се изнајми и гаражен паркинг простор.

Контакт: 071 643 702