ШИФРА 5918

Импулс недвижности продава идеална куќа на убава локација на почетокот на Кондово

– куќата е на приземје + кат

– вкупна дворна површина 500 м2

– цена 120 000 еур

☎️ Димитар 070 233 123

Импулс агенција за недвижности