Се продава куќа во Долна Матка, втор ред на куќи до река Треска – Идеално место за бегство од секојдневието и градската бучава.

Станбена површина е 85м2 на два ката, на плац од 140м2.

Приземјето се состои од ходник со скалишен простор, тоалет и две спални соби.

Првиот спрат се состои од дневна соба со кујна и тераса.

Дворно место со две паркинг места.

Цена: 95 000 евра

Контакт: 071 643 702