Се продава куќа 60 м2 со двор 520 м2 во Скопско Поле. Куќата има надворешна изолација и приклучок на градски водовод. Имотот има комплетна документација и имотен лист.

Цена по договор

Контакт тел 077/729-730        076/647-458