Станот е во постара зграда која е доградена во близина на полициската станица во Автокоманда.

Доградбата е впишана во имотен лист.

Вкупната квадратура на станот е 55м2 (4м2 тераса) и подрум 9м2.

Доградбата е карабина и оставено е новите сопственици да си го креираат распоредот во станот.

Греењето е на Железарско парно.

Цена: 55 000 евра.

Контакт: 071 643 702 – Александар