Штрафилицата е нова од германско производство PARKSIDE.Штрафилицата е ударна со јачина 20v – 4Ah, со подесив вртежен момент од 5 степени и тоа 100/150/200/300/400 Nm. Наменета за монтажа на автомобилски гуми и друга намена, многу моќна со четворка глава, лев и десен правец, лед осветлување и додатоци.Во куфер со додатоци.

Информации на тел.  075 – 581 – 117

ГОРАН