Се продава двособен стан во Острово. Комплет реновиран во постара зграда од 36м2 на 5/5 кат, без лифт. Во старите згради на Владимир Комаров. Станот има комплет документи и е веднаш вселив.

Цена: 42.000 евра

Тел. 078 222 112