Се продава трособен стан на високо приземје во Тафталиџе 2 од 77м2. Станот има двор, се наоѓа во близина на ресторанот Каскада на кејот на Вардар. Има две големи спални соби, голема дневна, кујна и купатило.

Зградата е градба пред 10 години, со чист имотен лист. Може и кредит да се подигне.

Цена: 1.200 евра/м2

Тел. 078 222 112