Се продава стан во градба 56м2, вселив крај на 2023 година.

Се наоѓа на Бул.Словенија – Aquaduct Residence.

Станот е на 4ти кат.

Цена: 1050 евра/м2

БЕЗ АГЕНЦИИ !!!

Има можност да се купи и гаражно паркинг место.

Контакт 077 565 215

Shitet Banes ne dertim 56m2.

Egatshme per banim ne fund te 2023 vit .

Gjendet ne bulevar Sllovenija – Akvadukt Residence, banesa gjendet 4 kat .

Cmimi 1050 euro/m2 ka mundsi per zbritje.

Pa provizion agjencioni!