Продажба на станови во Кисела Вода во близина на О.У. Кирил Пејчиновиќ.

Објектот е во почетна фаза на градба и ќе биде вселив во март 2023.

Се состои од осум станбени единици, пр+2+пк со по две станбени единици на кат.

Останати слободни квадратури: 73м2 и 63м2 на поткровје.

За дополнителни информации контактирајте не на 071 643 702 – Александар.