Вап машината е нова од германско производство PARKSIDE.Јачина 1800 вати – 135 бари – 420 л/ч наменета за перење на возила, дворови, фасади и останати работи. Со две млазници за висок и низок притисок, вградено тубе за шампонирање со автоматско мешање во режим на низок притисок. Пиштол со старт-стоп систем. Алуминиумска пумпа од не рѓосувачки челик отпорна на корозија и армирано црево за висок притисок со должина од 7 метри.Во кутија со додатоци.

Информации на тел.  075 – 581 – 117

ГОРАН